Kedves Látogatónk!Köszönjük, hogy adója 1%-val támogatta törekvéseinket!
Adószámunk: 18226759-1-43.

Bankszámlaszámunk:
K&H Bank 10200823-22223780Újra indulnak lelki egészég találkozóink

Minden hónap első hétfőjén 10 és 15 óra között szeretettel várjuk mindazokat, akik fontosnak tartják, hogy lelkileg és pszichikailag felfrissítsék magukat és erőt merítsenek a mindennapokhoz.

Hetente váltakozva csoportos, valamint fél órás egyéni foglalkozásokat tartunk, így bejelentkezéskor feltétlenül jelezzék, hogy melyik fél órát választják a fent megadott időintervallumon belül.

A helyszín: Egészségsarok, III., Bécsi út 67 (Bécsi Udvar).

A részvétel ingyenes! Kérjük, hogy a férőhelyek korlátozott számára való tekintettel mielőbb jelezzék részvételi szándékukat az egeszsegsarok@gmail.com e-mail címen.Előadás-sorozat az egészségről

Minden második héten szerdán 18:30-tól kötetlen beszélgetéssel egybekötött előadást tartunk az egészséghez vezető út lényeges elemeiről, az egészség megtartásának nagyon fontos szempontjairól.

Előadóink, témáink:

Dr. Bódy Gábor - urológus, sportorvos
Tudjuk-e, hogy mi az egészség? - Az emberi test fennmaradásához szükséges alapelemek, a hosszú távú egészség megalapozásának tartópillérei

Hempfling Ildikó - a Jól - lét klub alapítója, életmód tréner
Mi vagyunk a felelősek saját életünk minőségéért! - A lelki és testi egészség fejlesztésének lehetőségei a XXI. század rohanó világában

A részvétel ingyenes, jelentkezni e-mailben az egeszsegsarok@gmail.com címen lehet.Mens Sana Alapítvány

Reklámozd a saját oldaladat is
Mit tehetünk a stressz ellen?
2010.07.05.

Az alábbiakban összeszedtük azokat az általunk kipróbált és bevált praktikákat, amelyek segítenek mérsékelni korunk népbetegségét, a stresszt.
Figyeljünk az időjárás-változásra!
2010.07.26.

Az idei nyár nem volt éppen kímélő az emberi szervezet számára. Sokan - fiatalok, idősebbek egyaránt - érezhették magukat rosszul a jelentős hőmérséklet különbségek miatt. Mit tehetünk, hogy a minimálisra csökkentsük ennek a negatív hatásait?
Közzététel 2010
2011.03.16.

Éves beszámolónkat letöltheti innen